- Nowy

Strug Numer 5 gładzik z odchylakiem
Strug płaszczyznowy gładzik NR 5 uchwyt palisander nóż T10 firmy LUBAN
Cechy:
Pierwsze zdjęcie przedstawia strug bez loga, na jednym z kolejnych jest widoczne logo LUBAN, które realnie jest na strugu.
Strugi Luban (Quangsheng) produkowane są w chińskiej fabryce dostarczającej strugi dla renomowanych marek europejskich i amerykańskich. Wykorzystując połączenie tradycyjnych i nowoczesnych procesów produkcyjnych oraz wypróbowanych i zaufanych projektów, produkują strugi o wyjątkowej jakości. Od pojawienia się strugów Luban na rynku dali się poznać jako poważna alternatywa dla marek strugów premium z Ameryki Północnej. Inspiracją dla produktów Luban były strugi Lie-Nielsena. Solidne korpusy z żeliwa sferoidalnego, precyzyjnie wyszlifowana stopa i dokładne wykończenie detali przy cenie znacznie niżej niż strugi LN lub Veritas to cechy produktów Luban.
Opinie o produkcie (tłumaczenie ze stron angielskich):
"Wysokiej jakości narzędzie za ułamek ceny struga premium, kupiłem go kilka tygodni temu i jestem pod wrażeniem, mam nadzieję, że quangsheng poszerzy linię produkcyjną i zacznie tworzyć specjalistyczne strugi
"Strui Quangsheng są łatwe do polecenia zarówno amatorom, jak i profesjonalistom; solidna waga i konstrukcja wysokiej jakości struga daje piękne, precyzyjne rezultaty."
Duży wybór narzędzi stolarskich i rzeźbiarskich dostępnych od ręki.
Wysyłka gratis przy zakupie powyżej 499 zł.
Tylko oryginalne produkty, paragon lub faktura, bezpieczeństwo zakupów.
Oferujemy doradztwo techniczne i pomoc w wyborze produktu.
14 dni na odstąpienie od umowy zakupu.